Ilısu İlkokulu
Ilısu Köyü Güzelyurt AKSARAY

VİZYON

Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, kendine güvenen, üreten,buluş yapan ve güçlerini fark eden, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farlılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli bireyler yetiştirmektir. Çağdaş, demokrat ve lâik,

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, Bilgili, becerili,özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen tekno­lojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN İLÇE GENELİ BİLGİ YARIŞMASINDA OKULUMUZ BİRİNCİ OLMUŞTUR. 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SAĞLIK BAKANLIĞI VE MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞININ BİRLİKTE YAPTIKLARI "TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL" PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR.
Öğretim Şekli :Normal (Birleştirilmiş sınıf şeklinde eğitim vermektedir)

Normal (Birleştirilmiş sınıf şeklinde eğitim vermektedir)

İL MERKEZİNE 40 km. İLÇE MERKEZİNE 15 KM.

Köy